КМДА Київська міська державна адміністрація


19 квітня 2019

Районна Дитяча музична школа №16 відзначила 50-ту річницю

Районна Дитяча музична школа №16 відзначила 50-ту річницю

18 квітня у приміщені Дитячої музичної школи № 16 (вул. Ентузіастів 5/1-а) відбувся святковий концерт. Цього року, разом із ювілеєм Дніпровського району, ця музична школа відзначає 50-ту річницю заснування.

Колектив школи привітали директор Київського міського методичного центру закладів культури та навчальних закладів Ірина Чуніхіна, депутат Київської міської ради Олесь Маляревич, начальник відділу культури Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Оксана Мерінова.

Також привітати творчий колектив музичної школи прийшли директори та завучі дитячих музичних, художніх шкіл та шкіл мистецтв Дніпровського району м. Києва, керівники районних бібліотек, директор Центру культури та мистецтв Дніпровського району.

З нагоди ювілею та за сумлінну працю працівники школи отримали подяки голови Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, відділу культури та Департаменту культури Київської міської державної адміністрації.

Протягом заходу присутнім розповіли про історію створення Дитячої музичної школи № 16, про її директорів, під керівництвом яких вона розвивалася, згадували вчителів, які стояли ще біля витоків школи і продовжують служити мистецтву та людям до сьогоднішнього дня.

У залі лунали найрізноманітніші стилі музичного мистецтва: від старовини до сучасності, від класики до яскравих аранжувань та сучасних обробок народних пісень. Сольні виконавці чергувалися із цікавими поєднаннями інструментів у ансамблях. Кожен виступ залишив після себе лише позитивні та яскраві враження.

Справжньою окрасою свята став виступ двох об’єднаних колективів школи - хору та ансамблю викладачів, який нікого не залишив байдужим.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу культури Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.