Головна  →  Новини  →  23 квітня 2019

Сьогодні відбулося перше засідання оперативного штабу по підготовці до опалювального сезону 2019-2020 років

Сьогодні відбулося перше засідання оперативного штабу по підготовці до опалювального сезону 2019-2020 років

23 квітня в Дніпровській райдержадміністрації відбулося перше засідання оперативного штабу по підготовці житлового господарства Дніпровського району та об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2019-2020 років. Зустріч проходила під головуванням першого заступника голови Дніпровської РДА Віктора Сушінця. У засіданні штабу приймали участь: начальник Управління житлово-комунального господарства Надія Косар, представники управління освіти, відділів культури, охорони здоров’я, з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища, з питань надзвичайних ситуацій, директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району  м. Києва» Сергій Прогонюк, керівники та головні інженери житлово-експлуатаційних дільниць (ЖЕД) №401-410, представники теплопостачальних організацій, комунальних підприємств по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва.

Згідно з планом підготовки теплових мереж до опалювального сезону 2019-2020 років, в будівлях по зоні обслуговування ТЕЦ-6, з 15 липня проводитимуться гідравлічні випробування теплових мереж.

Учасниками наради обговорено питання щодо проведення інвентаризації приладів обліку теплової енергії. Крім того графік проведення планових ремонтних робіт.

Окрему увагу присутніх представників теплопостачальних організацій було зосереджено на відновлення ними інфраструктури району у місцях проведення аварійних розриттів.

Про підготовку об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду доповіли представники структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я, культури, туризму та охорони культурної спадщини. Окремо звернули увагу на освітні заклади району, в котрих цього року повірці підлягають 33 теплові лічильники.

Керівники ЖЕДів та представники теплопостачальних організацій вирішили провести інвентаризацію розриттів ПАТ «Київенерго» та КП «Київтеплоенерго».

У робочій обстановці та в процесі активного діалогу були напрацьовані подальші оперативні кроки задля усунення проблемних питань під час підготовки Дніпровського району до  опалювального сезону 2019-2020 років.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку