КМДА Київська міська державна адміністрація


23 квітня 2019

У ніч на Великдень метро працюватиме довше

У ніч на Великдень метро працюватиме довше

У ніч на Великдень метро працюватиме на годину довше, а в неділю, 28 квітня, розпочне роботу на годину раніше. Про це повідомили у комунальному підприємстві «Київський метрополітен».

Останній поїзд їде з кожної станції у свій час. Із центральних станцій міста – близько 01:15. Додаткові годину додаються до звичайного часу роботи кожної станції, що написані на вході та в залі станції.

Нагадуємо, наземний пасажирський транспорт загального користування, маршрути якого проходять біля станцій метрополітену, у ніч із 27 квітня на 28 квітня курсуватиме на 1 годину довше. Перевезення пасажирів буде організоване наявними маршрутами після проходження останніх поїздів метро.

Наземний пасажирський транспорт також розпочне роботу на годину раніше на маршрутах, які проходять біля станцій метрополітену.

Із 05:00 до 10:00 28 квітня буде збільшено кількість одиниць міського пасажирського транспорту загального користування, який проходить біля місць проведення богослужінь, відповідно до наявного пасажиропотоку.

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.