КМДА Київська міська державна адміністрація


24 квітня 2019

8 травня відбудеться шикування учасників XXІХ Всеукраїнського збору-походу «Козацькими шляхами»

8 травня відбудеться шикування учасників XXІХ Всеукраїнського збору-походу «Козацькими шляхами»

8 травня о 9:00 на центральній площі парку культури та відпочинку «Перемога» Дніпровського району відбудеться урочисте шикування учасників XXІХ традиційного Всеукраїнського збору-походу волонтерських загонів та молодіжних громадських організацій «Козацькими шляхами» під гаслом: «Час нових відкриттів». Збір-похід організовано Всеукраїнською молодіжною громадською організацією «Національна Організація Скаутів України» та Київським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Метою заходу за традицією є виховання патріотизму у дітей та молоді, популяризація безпеки життєдіяльності, пропаганда здорового способу життя у молодіжному середовищі, підтримка волонтерського руху, творчий, інтелектуальний, духовний та фізичного розвиток молодих українців.

А саме цього року кожен учасник «помандрує» у часі та буде досліджувати цікаві факти з історії України, більше дізнається про життя та творчість видатних особистостей.

Таборування триватиме до 12 травня та проходитиме у с. Виграїв, Корсунь-Шевченківського р-ну, Черкаської обл. Учасниками збору-походу стануть понад 1000 представників скаутських організацій, делегатів від дитячих та молодіжних громадських організацій, а також організовані групи шкіл, ВНЗ, загони волонтерів.

Окрім киян, до заходу приєднаються представники з усіх куточків України. Також у таборуванні візьмуть участь делегації з інших країни світу.

У старті збору-походу візьмуть участь начальник Служби у справах дітей та сім’ї м. Києва В. Танцюра, заступник директора Департаменту захисту дітей та усиновлення Міністерства соціальної політики України В. Вовк.

За інформацією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.