КМДА Київська міська державна адміністрація


6 травня 2019

15 травня відбудеться Всеукраїнський відкритий тренінг «Європа починається з тебе»

15 травня відбудеться Всеукраїнський відкритий тренінг «Європа починається з тебе»

15 травня о 9:00 відбудеться Всеукраїнський відкритий тренінг «Європа починається з тебе», присвячений святкуванню  Дня Європи в Україні.

Організатори: Міністерство інформаційної політики України; Офіс віце-прем'єра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції; Міністерство освіти та науки України за підтримки проекту ЄС «Association4U» та Google Україна. 

Учасники: Еміне Джапарова - перша заступниця міністра інформаційної політики України;  Іванна Климпуш-Цинцадзе - віце-прем’єр міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції; Майкл Щур - український тележурналіст, актор, сценарист і музикант.

До онлайн-уроку запрошуються учні 8-11 класів усіх загальноосвітніх навчальних закладів України.

Довідково. Захід спрямований на популяризацію європейських демократичних цінностей та європейської інтеграції серед учнів, формування «європейської свідомості» та відчуття «громадянина Європи», усвідомлення серед молодих українців своєї приналежності до Європи.

На YouTube-каналі «Укрінформ» буде забезпечено онлайн-трансляцію, і тому всі школи матимуть можливість дистанційно долучитися до заходу, а також використати матеріали відкритого уроку в майбутньому.

Додаткова інформація за електронною адресою: [email protected] (Ілля Удовиченко).

За інформацією don.kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.