КМДА Київська міська державна адміністрація


7 травня 2019

На прийомі очільника району Петра Онофрійчука розглядали питання житлово-комунальної та соціальної сфери

На прийомі очільника району Петра Онофрійчука розглядали питання житлово-комунальної та соціальної сфери

06 травня очільник Дніпровського району Петро Онофрійчук провів особистий прийом громадян. До приміщення Дніпровської райдержадміністрації (б-р Праці, 1/1) завітало 7 відвідувачів, серед яких інваліди І та ІІ групи, інвалід ВВВ. Основні питання, які обговорювалися під час особистого прийому, стосувалися питань житлово-комунальної сфери та благоустрою: ремонт покрівлі та піддашку в будинку мешканця, прочищення зливоприймальної мережі, встановлення захисних решіток на вікна, відновлення асфальтового покриття після аварійних розриттів, виплати боргу за комунальні послуги ЖБК та ін. 

Також відвідувачі звернулися до Петра Онофрійчука із проханням допомогти у вирішенні соціальних питань: монетизації субсидій, надання матеріальної допомоги, а також влаштування родича у притулок до психічно хворих людей. 

Петро Онофрійчук уважно вислухав кожного відвідувача та дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів райдержадміністрації щодо оперативного вирішення озвучених питань або надання можливої, враховуючи повноваження, допомоги у їх вирішенні.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією відділу роботи із зверненнями громадян



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.