КМДА Київська міська державна адміністрація


9 травня 2019

В Дніпровському районі відсвяткували День перемоги над нацизмом в Другій світовій війні

В Дніпровському районі відсвяткували День перемоги над нацизмом в Другій світовій війні

Святкування Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні вже традиційно відбулося у районному Парку культури та відпочинку «Перемога».

Розділити свято разом з ветеранами Другої світової прийшли голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук, його заступник Алла Загородня, діти війни, учнівська молодь та мешканці району. Очільник району привітав всіх присутніх з цим світлим днем, зазначивши, що для нас День Перемоги над нацизмом - це день скорботи і разом з тим світле свято гордості за нашу країну, наш народ. Він висловив глибоку подяку тим, хто боровся на полі бою, і тим, хто самовіддано трудився в тилу, допомагаючи відстояти незалежність нашої Батьківщини і врятувати світ від фашизму.

Всі присутні поринули в атмосферу свята, наповненого мелодіями воєнних літ. Пісні, що завжди супроводжували солдата в поході, на привалі, а іноді і в бою, і сьогодні не втрачають своєї ваги. Їх пам’ятають і співають не менш трепетно. Святковий настрій створювали районний ансамбль сучасного та бального танцю «Сінергія», зразковий ансамбль народного танцю «Дніпровські зорі», танцювальний ансамбль «Талісман», Народний театр естради та моди «Арт-мікс» Центру культури та мистецтв Дніпровського району, зразковий колектив театру естради та моди «Модний театр», джазовий колектив «Yellow Shoes». Не менш проникливо та душевно лунали пісні вокалістів Таісії Старостюк, Арсенія Гриценка, Насті Шігімаги та вокального гурту «Мамин оберіг».

Після святкового концерту ветеранів та гостей свята пригощали “солдатською” кашею і солодким чаєм.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.