КМДА Київська міська державна адміністрація


10 травня 2019

У Дніпровському районі відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу

У Дніпровському районі відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу

У Дніпровському районі з нагоди День перемоги над нацизмом в Другій світовій війні та 50-річчя утворення Дніпровського району відбувся відкритий турнір з пляжного волейболу. Організували захід відділ молоді та спорту Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації спільно з волейбольним клубом «Тельбін».

У змаганнях взяло участь 25 команд, з більш ніж 10 міст України. До складу команди, яка за правилами налічує 2 особи, входили як чоловіки, так і жінки, а деякі члени команд мали родинні стосунки. Головний суддя змагань - Олександр Бурлака, керівник з розвитку пляжного волейболу ВК «Тельбін».

Золоті нагороди вибороли Андрій Голенко (м. Рівне) та Вероніка Пересада (Деснянський район м. Києва), срібло - Олександр Кольченко (Оболонський район м. Києва) та Антон Дишленко (Дарницький район м. Києва), бронзові медалі здобули Михайло Алєксєєв (м. Бориспіль) та Тетяна Гращенко (Святошинський район м. Києва). На жаль дніпровчани цього року не потрапили до числа призерів.

Проте, всі учасники змагань отримали неабияке задоволення від участі у змаганнях та спілкування з друзями, а також пам’ятні медалі до 50-річчя Дніпровського району м. Києва.

Суддівською колегією кращим гравцем Турніру було визначено Андрія Голенка, а кращим нападником - Олександра Кольченка.

За інформацією відділу молоді та спорту Дніпровської районної у місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.