КМДА Київська міська державна адміністрація


16 травня 2019

У червні у столиці відбудуться змагання ветеранів бойових дій «Звитяга нескорених»

У червні у столиці відбудуться змагання ветеранів бойових дій «Звитяга нескорених»

28 червня із 08:00 до 22:00 на території Хрещатого парку біля Арки дружби народів відбудеться «Звитяга нескорених» – комплексні спортивні змагання для ветеранів бойових дій, які отримали фізичні травми різного ступеню складності. Таку ініціативу громадської організації «Федерація стронгмену України» підтримано розпорядженням КМДА №840.

Зокрема, заплановані змагання з пауерліфтингу, штовхання ядра, волейболу сидячі, веслування, інвастронгу. Також у програмі легкоатлетичний забіг, фітнес майстер-класи, психологічні лекції, показові виступи стронгменів, святковий рок-концерт.

Розпорядженням передбачено монтаж конструкцій та обладнання, необхідного для організації та проведення «Звитяги нескорених» із 18:00 27 червня до 08:00 28 червня на території Хрещатого парку (територія пішохідної зони біля Арки дружби народів), демонтаж – з 22:00 28 червня до 08:00 29 червня.

Департаменту охорони здоров’я доручено забезпечити чергування бригад екстреної (швидкої) медичної допомоги під час події. ГУ ДСНС України у м. Києві має забезпечити чергування пожежно-рятувальної техніки, а Головне управління Держпродспоживслужби у м. Києві – здійснити моніторинг об’єктів торгівлі на території проведення змагань щодо дотримання суб’єктами господарювання основних принципів і вимог до безпечності та якості харчових продуктів.

Київський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді подбає про чергування мобільних медичних лабораторій для здійснення анонімного безкоштовного експрес-тестування та консультацій на наявність ВІЛ-інфекції і гепатиту типів В/С.

За інформацією kyivcity.gov.uay



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.