КМДА Київська міська державна адміністрація


16 травня 2019

Сьогодні привітали представників Дніпровського району з 50-річчям району

Сьогодні привітали представників Дніпровського району з 50-річчям району

16 травня в Дніпровській райдержадміністрації відбулося урочисте нагородження представників Дніпровського району. Захід організовано з нагоди відзначення 50-річного ювілею Дніпровського району.

Очільник району Петро Онофрійчук та заступники голови РДА привітали співробітників структурних підрозділів райдержадміністрації, представників комунальних служб, підприємств району, закладів охорони здоров’я та соціально-культурної сфери.

«Сьогодні всім вам кажу – дякую! За підтримку та розуміння, за силу духу та єдність, за згуртованість та сміливість, за любов і щоденну працю! Бажаю вашим родинам безмірного щастя, добробуту та любові! Нехай наш омитий хвилями Дніпра, зігрітий сонячним теплом Дніпровський рідний район стане ще кращим! Миру вам та злагоди, добра і процвітання в житті!», - звернувся Петро Онофрійчук. 

Грамотами та Подяками «За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у соціально-економічний розвиток Дніпровського району міста Києва та з нагоди 50-річчя утворення Дніпровського району міста Києва», а також відзнаками “Дніпровський район” та пам’ятними годинниками Петро Васильович нагородив за досягнення у відповідних сферах діяльності.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.