Головна  →  Новини  →  7 листопада 2013

Новини міста: Введення єдиного електронного квитка не позначиться на пільговому проїзді

Новини міста: Введення єдиного електронного квитка не позначиться на пільговому проїзді

Пасажири пільгових категорій, яким держава чи міська влада гарантують право на безкоштовний проїзд, після введення єдиного електронного квитка й надалі користуватимуться цим правом без жодних обмежень.

Так, гостям столиці, як і раніше, треба буде лише пред’явити відповідне посвідчення. Столичні ж пільговики отримають «Картку киянина», що не лише зніме будь-які бар’єри в пересуванні містом, а й допоможе вести облік таких категорій громадян, адже картка міститиме всі дані про вид пільг.

Такі зміни допоможуть точно підрахувати кількість пільгових проїздів та здійснювати компенсацію з бюджету лише за реально спожиті послуги.

Зі зміною системи оплати проїзду в громадському транспорті не втратять гарантовані державою пільги й студенти. Придбати проїзні квитки вони й надалі зможуть за 50% від повної вартості.

Додамо також, що впровадження такої системи в муніципальному транспорті допоможе отримати точну інформацію про пасажиропотоки в місті. Це, у свою чергу, дозволить оптимізувати графік і маршрут руху транспортних засобів, а також сприятиме впровадженню гнучкої тарифної політики для всіх користувачів транспортних послуг.

За інформацією http://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку