КМДА Київська міська державна адміністрація


22 травня 2019

На честь 50-ти річчя утворення Дніпровського району облаштували «Алею сакур»

На честь 50-ти річчя утворення Дніпровського району облаштували «Алею сакур»

23 травня Дніпровському району виповнюється 50 років з дня заснування. Напередодні цієї знаменної дати по вул. Челябінській, 9Г завершено облаштування «Алеї сакур». На відкриття алеї завітали Петро Онофрійчук - очільник Дніпровського району, Віктор Сушінець - його заступник, Ігор Кузнєцов - керівник апарату Дніпровської райдержадміністрації, Сергій Прогонюк - директор Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та співробітники КП, працівники райдержадміністрації та мешканці мікрорайону.

Петро Васильович подякував всім причетним до облаштування «Алеї сакур», привітав з прийдешнім святом та зазначив, що за 50-т років існування району багато вже зроблено, але попереду ще багато роботи задля комфортного проживання прийдешніх поколінь, для того, щоб Дніпровський район і надалі розвивався та розквітав.

«Алея сакур» - це ще один зелений куточок комфортного відпочинку. Тут висаджено 25 сакур, встановлено металеві ковані ліхтарі та зручні лави. Саму алею викладено тротуарною плиткою, газони засіяні травою. А на вході встановили гранітний камінь з пам’ятною табличкою, на якій зазначено, що «Алея сакур» закладена до 50-річчя з дня утворення Дніпровського району м. Києва.

Довідково.

Роботи виконані співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» за кошти підприємства та меценатів.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.