Головна  →  Новини  →  7 листопада 2013

Новини міста: Київ – населений пункт найкращого благоустрою й підтримки громадського порядку

Новини міста: Київ – населений пункт найкращого благоустрою й підтримки громадського порядку

Уже третій рік поспіль Київ перемагає в щорічному всеукраїнському конкурсі «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку».

«Ця перемога є результатом безперервної та злагодженої роботи усіх структурних підрозділів Департаменту. З усіх українських міст першим місцем у першій категорії населених пунктів нагороджено місто Київ. Ми докладемо всіх зусиль, щоб отримати перемогу й у наступному році, адже столиця України має бути взірцем для інших міст», – сказав директор Департаменту міського благоустрою та збереження природного середовища Сергій Садовой.

Нагадаємо, що всеукраїнський конкурс «Населений пункт найкращого благоустрою і підтримки громадського порядку» організовується щорічно Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України. Підсумки конкурсу затверджуються відповідним розпорядженням Кабінету Міністрів України.

Під час щорічного конкурсу у змаганнях взяло участь 74 населених пункти у шести категоріях залежно від кількості мешканців. Головним критерієм відбору був благоустрій населеного пункту, а саме: належне утримання об’єктів зеленого господарства та зовнішнього освітлення, історико-культурної спадщини, стан утримання дитячих і спортивних майданчиків тощо.

Найбільш активну участь у конкурсі взяли представники Волинської, Донецької, Івано-Франківської, Київської, Миколаївської, Полтавської, Харківської, Хмельницької та Черкаської областей.

За інформацією http://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку