Головна  →  Новини  →  6 червня 2019

Уперше конкурсна комісія з відбору кандидатур на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти працюватиме в онлайн-режимі

Уперше конкурсна комісія з відбору кандидатур на заміщення вакантних посад керівників закладів освіти працюватиме в онлайн-режимі

31 травня 2019 року закінчився прийом документів від осіб, які виявили бажання взяти участь у конкурсі на заміщення вакантних посад керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Претендентами подано 74 заяви щодо участі у конкурсі.

На 27 вакантних посад керівників закладів дошкільної освіти подано 45 заяв.

На 19 вакантних посад керівників закладів загальної середньої освіти подано  29 заяв.

Уже 7 червня у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбудеться перше засідання конкурсної комісії, на якій журі розгляне документи конкурсантів на відповідність вимогам чинного законодавства України та прийме рішення про допущення їх до участі у конкурсному відборі.

10 та 11 червня на конкурсантів чекає перше випробування – тестування щодо психологічної готовності претендентів до роботи на посаді керівника закладу освіти.

12 червня кандидати ознайомляться із заклади освіти, на керівні посади яких претендують, поспілкуються з трудовим колективом та батьківською громадою.

18 та 19 червня на базі навчально-виховного комплексу №141 «ОРТ» у Дніпровському районі столиці  відбудеться захист претендентами перспективних планів розвитку закладів дошкільної освіти.

20 червня на базі спеціалізованої школи №155 у Шевченківському районі захист претендентами перспективних планів розвитку закладів загальної середньої освіти.

Захист перспективних планів претендентів можна буде переглянути у онлайн-режимі на сайті Департаменту освіти і науки.

21 червня конкурсна комісія визначить переможців конкурсу на заміщення вакантних посад керівників закладів дошкільної та загальної середньої освіти.

Уперше таке засідання буде транслюватися у режимі онлайн на сайті Департаменту освіти і науки та у YouTube.

Після обрання переможців, їхні кандидатури будуть подані на погодження до постійної комісії Київради з питань освіти, науки, сім’ї, молоді та спорту, районних в місті Києві державних адміністрацій та Департаменту освіти і науки. Результати відбору у стислі терміни будуть оприлюднені на Єдиному веб-порталі територіальної громади Києва.

За інформацією don.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку