Головна  →  Новини  →  6 червня 2019

Районний штаб із підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років

Районний штаб із підготовки до опалювального сезону 2019-2020 років

Поточним питанням підготовки до нового опалювального сезону було присвячено чергове засідання оперативного районного штабу з підготовки та координації роботи районного господарства в осінньо-зимовий період 2019-2020 років. В засідані штабу взяли участь:  перший заступник голови Дніпровської райдержадміністрації  Віктор Сушінець, начальник районного управління житлово-комунального господарства Надія Косар, представники структурних підрозділів Дніпровської РДА, теплопостачальних організацій, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», керівники ЖЕДів району.

Присутні профільні керівники та фахівці детально відзвітували про те, що встигли зробити за час, що минув з моменту проведення попереднього засідання оперативного штабу. Перший заступник голови райдержадміністрації Віктор Сушінець нагадав керівникам ЖЕД, представникам бюджетних установ, Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та теплопостачальним організаціям, що хід підготовки до початку опалювального сезону контролюється жорстко й повсякчас. Тому не слід займатись очікуванням та зволікати. Адже всі організаційні, проблемні та інші питання, які виникають під час підготовки господарства Дніпровського району до опалювального сезону 2019-2020 років, мають обговорюватися на таких засіданнях штабу й оперативно вирішуватися.

Більшість часу засідання штабу було присвячено вирішенню проблемних питань, які виникли на цей час. Чи не найголовніше – своєчасне проведення підготовчих робіт із промивки теплосистем житлових будинків до початку опалювального сезону. Налагодження конструктивної співпраці з представниками теплопостачальних організацій – таке завдання отримали присутні на засіданні фахівці ЖЕДів.

Керівникам ЖЕДів району поставлене завдання забезпечити утримання в належному стані теплопунктів, підвальних приміщень, горищ (освітлення, вільний прохід, наявність необхідних написів, унеможливлення доступу сторонніх осіб) та обов'язково інформувати мешканців будинків (своєчасно вивішувати оголошення), зокрема, про відсутність гарячого водопостачання.

Було розглянуто й низку інших актуальних питань. Зокрема, орієнтовне проведення гідравлічних випробувань в Дніпровському районі, а саме:

По зоні обслуговування ТЕЦ №6:

  • РТМ «Троєщина» – ЖЕД № 408,409,411,412 (з 15.07.2019 по 29.07.2019);
  • РТМ «Дарниця» по зоні обслуговування ТОВ «ЄВРО-РЕКОНСТРУКЦІЯ» – ЖЕД № 401,402,404,406 (з 17.06.2019 по 30.06.2019);

По зоні обслуговування ТЕЦ №5:

  • РТМ «Дарниця», Березняки, Русанівка – ЖЕД № 407,410 (з 09.07.2019 по 23.07.2019).

Інформацію підготовлено відідлом з питань інформаційної політики за матеріалами Управління житлово-комунального господарства Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку