Головна  →  Новини  →  6 червня 2019

На території Дарницького трамвайного ремонтно-експлуатаційного депо пройшов міні-ярмарок вакансій

На території Дарницького трамвайного ремонтно-експлуатаційного депо пройшов міні-ярмарок вакансій

05 червня Дніпровська районна філія Київського міського Центру зайнятості організувала проведення міні-ярмарок вакансій. Захід відбувався на території Філії Комунального підприємства «Київпастранс» «Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо» (вул. П.Усенка, 6).

Метою заходу була презентація роботодавця та ознайомлення з відкритими вакансіями на підприємстві. Дарницьке трамвайне ремонтно-експлуатаційне депо має 60-річну історію та на сьогодні обслуговує 9 маршрутів (2 з яких курсують Троєщинською лінією швидкісного трамвая), які сполучають житлові масиви Лівобережжя зі станціями двох ліній метрополітену. Щоденно на маршрути виходить близько 130 трамваїв.

Заступник директора з експлуатації транспорту Олександр Кобзар, головний інженер Петро Пастерук та начальник відділу кадрів Тетяна Лагоренко розповіли про підприємство та презентували вакансії, в яких на сьогоднішній день виникла потреба, а саме: контролер-касир, водій трамвая, мийник-прибиральник рухомого складу, слюсар з ремонту рухомого складу, монтер колії, підсобний робітник, квитковий касир.Підприємство пропонує стабільну заробітну плату, навчання для водіїв, забезпечує житлом іногородніх. Присутні на заході мали можливість дізнатись всю необхідну інформацію, подивись робочі місця та територію підприємства а також особисто поспілкуватись з керівництвом депо.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за інформацією Дніпровської районної філії Київського міського Центру зайнятості

Перейти до спискуВерсiя для друку