Головна  →  Новини  →  10 червня 2019

Комунальники встановили новий контейнерний майданчик по вул. Райдужній, 10

Комунальники встановили новий контейнерний майданчик по вул. Райдужній, 10

Комунальні служби району продовжують покращувати благоустрій балансових територій. Спеціалісти Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» виготовили та встановили новий контейнерний майданчик по вул. Райдужній, 10. На технічному поверрсі житлового будинку по вул. І. Бородіна, 5А замінили лівньовку.

В рамках підготовки житлового фонду до опалювального сезону 2019-2020 років продовжуються роботи з промивки систем центрального опалення. Наразі такі роботи виконано в житлових будинках на просп. П. Тичини, 19, 21.

Співробітники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району висаджують та прополюють квітники. Районні автодорівці виконують роботи з поточного (ямкового) ремонту вулично-дорожньої мережі.

Комунальники продовжують роботи з покосу трави газонів та поливу зелених насаджень. Крім того санітарну обрізку дерев та формувальну - кущів.

Спеціалістами районного відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища виконуються роботи з демонтажу незаконної реклами на ставпах освітлення та деревах. В період з 3 по 9 червня роботи виконано взжовж Харківського шосе, просп. Миру, Гагаріна та на Дарницькій площі.

За минулий тиждень інспекторами відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА було складено 5 протоколів про адміністративне правопорушення та видано 198 приписів на усунення виявлених недоліків.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА

Перейти до спискуВерсiя для друку