Головна  →  Новини  →  11 червня 2019

Комунальники замінили частину каналізаційного стояка по вул. Гродненській, 3/5 та висадили сульфінію в парку на Дніпровській набережній

Комунальники замінили частину каналізаційного стояка по вул. Гродненській, 3/5 та висадили сульфінію в парку на Дніпровській набережній

Комунальні служби району продовжують покращувати благоустрій балансових територій. Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» замінили частину аварійного каналізаційного стояка житлового будинку по вул. Гродненській, 3/5.

Також пофарбували елементи дитячих майданчиків по вул. Віфлеємській, 12, 16.

Спеціалісти Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району висадили квіти сульфінії у термочашах в парку на Дніпровській набережній.

Комунальники продовжують роботи з покосу трави газонів та поливу зелених насаджень.

У зв’язку зі спекотною погодою в столиці співробітники Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва» у посиленому режимі здійснюють полив доріг. Інтенсивне проведення таких робіт запобігає передчасній деформації асфальтобетонного покриття, особливо на дорогах із інтенсивним рухом автотранспорту. А також позитивно впливає на екологічну ситуацію в місті, оскільки суттєво зменшує випари шкідливих речовин від гарячого асфальтобетону в повітря.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та Комунального підприємства «Шляхово-експлуатаційне управління з ремонту та утримання автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району міста Києва»

Перейти до спискуВерсiя для друку