КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2019

Буденні клопоти комунальників Дніпровського району

Буденні клопоти комунальників Дніпровського району

Спеціалісти Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району щоденно доглядають за зеленими зонами, забезпечуючи комфортний та примємний відпочинок. Озеленювачі відремонтували елементи дитячого майданчика в парку біля о. Тельбін. Також  зеленбудівці пофарбували лави на б-рі Верховної ради.

Щоденно виконуються роботи з прополювання квітників, покосу трави газонів та поливу зелених насаджень.

Реагуючи на звернення дніпровчан, працівники Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району вдосконалили та убезпечили перший громадський батут, який розташовано в Парку культури та відпочинку "Перемога".

Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» ліквідували стихійне сміттєзвалище по вул. Березняківській, 10. Крім того відновлюють елементи благоустрою на прибудинкових територіях району.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.