КМДА Київська міська державна адміністрація


12 червня 2019

Відбулись установчі збори щодо створення нової Громадської ради на 2019 -2021 роки

Відбулись установчі збори щодо створення нової Громадської ради на 2019 -2021 роки

В приміщенні Дніпровської райдержадміністрації відбулися установчі збори щодо створення нової Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації на 2019 -2021 роки. На зборах було зареєстровано 34 представника Інститутів громадянського суспільства (ІГС).

Згідно останнього протоколу Ініціативної групи щодо формування Громадської ради при Дніпровській райдержадмінстрації № 4 було затверджено кількісний склад нової Громадської ради в кількості 35 осіб. 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України № 966 та засіданням Установчих зборів було затверджено кількісний та персональний склад у кількості 34 представника Інститутів громадянського суспільства, які будуть затверджені відповідним розпорядженням голови Дніпровської районній в місті Києві державній адміністрації.

У вітальному слові голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук подякував активним представникам громадських організацій за вагомий внесок у розвиток Дніпровського району та патріотичне виховання молоді, а також побажав плідної роботи в новій каденції.

Підготовлено у відділі питань внутрішньої політики та звязків з громадськістю



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.