Головна  →  Новини  →  13 червня 2019

Трудові будні комунальників Дніпровського району

Трудові будні комунальників Дніпровського району

Комунальні служби Дніпровського району продовжують роботи над покращенням благоустрою балансових територій. Співробітниками Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» виконано роботи з ремонту дитячого майданчика по вул. Алматинській, 36А, а також пофарбовано елементи дитячого майданчика та лав за адресами: вул. Вільде, 6, вул. Кибальчича, 15А, вул. Алматинська, 36А та Харківське шосе, 2/1. На дитячий майданчик по вул. Ентузіастів, 9 - завезли пісок.

В рамках вмконання програми створення безбар'єрного середовища в Дніпровському районі комунальники виготовлюють та встановлюють пандуси в житлових будинках мешканців. На цьому тижні новий пандус встановили в 4 під'їзді будинку по вул. Вершигори, 5.

Продовжуються роботи з підготовки житлового фонду до опалювального періоду 2019-2020 років. Сьогодні замінили запірні механізми на 4-х стояках системи центрального опалення на б-рі Я. Гашека, 17/2.

Комунальниками ліквідовано стихійні сміттєзвалища за адресами: вул. Празька, 55А та вздовж вул. Маланюка. На цьому тижні завершено асфальтування пішохідної зони біля житлових будинків по вул. Вершигори, 4-6.

Щоденно виконуються роботи з прополювання квітників, покосу трави газонів та поливу зелених насаджень. Тривають роботи з обрізки аварійних дерев.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» та Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку