Головна  →  Новини  →  13 червня 2019

До оновленого переліку об’єктів комунальної власності, що потребують охорони, увійшли заклади освіти, парки та бібліотеки

До оновленого переліку об’єктів комунальної власності, що потребують охорони, увійшли заклади освіти, парки та бібліотеки

У Києві розширили адресний перелік об’єктів, які належать до комунальної власності територіальної громади міста Києва та потребують здійснення пріоритетних заходів із їх охорони та збереження. Як повідомив керівник апарату Київської міської державної адміністрації Дмитро Загуменний, підписане відповідне розпорядження КМДА №1043.

За його словами,  загалом у перелік увійшли 163 заклади освіти, 24 парки та 6 фонтанів, а також 18 столичних бібліотек.

«Розширення адресного переліку дозволить нам забезпечити охорону та збереження об’єктів комунальної власності громади, захистити їх співробітників та відвідувачів, і, як наслідок, підвищити рівень безпеки киян», – пояснив Дмитро Загуменний.

Він нагадав, що охорону комунальних підприємств та об’єктів забезпечує КП «Муніципальна охорона», яке створено рішенням Київради з метою забезпечення належної охорони комунального майна територіальної громади міста Києва та надання послуг охорони іншим суб’єктам господарювання.

Комунальне підприємство діє відповідно до ліцензії, виданої Міністерством внутрішніх справ та функціонує у тісній співпраці із представниками підрозділів Національної поліції.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку