Головна  →  Новини  →  18 червня 2019

Комунальники прибрали стихійні сміттєзвалища вздовж вул. Віфлеємської та по вул. Миропільській, 29

Комунальники прибрали стихійні сміттєзвалища вздовж вул. Віфлеємської та по вул. Миропільській, 29

Впродовж вихідних днів комунальники продовжували роботи з покращення благоустрою Дніпровського району. Співробітники Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» спільно з працівниками житлово-експлуатаційних дільниць району постійно прибирають стихійні сміттєзвалища. Наразі такі сміттєзвалище було прибрано по вул. Миропільській, 29 та вздовж будинків по вул. Віфлеємській.

Комунальники виконали демонтаж аварійних елементів дитячих майданчиків за адресами: б-р Перова, 23, вул. Райдужна, 21А, вул. Сєрова, 30. Крім того пофарбували елементи дитячих майданчиків по вул. Празькій, 10 та вул. Астраханській, 3. А по вул. Березняківській, 38А та вул. Г. Ватутіна, 24А пофарбували лави.

Співробітники житлово-експлуатаційної дільниці №406 замінили водомірний вузол по вул. Марганецькій, 26.

Враховуючу суху й спекотну погоду останніх днів комунальні служби Дніпровського району постійно поливають дерева, кущі та квітники.

На минулому тижні відділом з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища Дніпровської РДА було проведено роботи з демонтажу незаконних рекламних вивісок. Минулого тижня такі роботи виконувались на Дарницькій площі, вул. Будівельників, Миропільській, просп. Миру та ін.

В період з 10 по 16 червня інспекторами з благоустрою було складено 6 протоколів про адміністративне правопорушення та видано 220 приписів на усунення виявлених недоліків.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району та відділу з питань благоустрою та контролю за охороною природного середовища

Перейти до спискуВерсiя для друку