КМДА Київська міська державна адміністрація


25 червня 2019

Підготовка до опалювального періоду 2019-2020 років на оперативному контролі

Підготовка до опалювального періоду 2019-2020 років на оперативному контролі

25 червня в Дніпровській райдержадміністрації відбулось чергове засідання оперативного штабу по підготовці та координації житлового фонду і об’єктів соціальної сфери до опалювального періоду 2019-2020 років. Засідання проходило під головуванням начальника районного управління житлово-комунального господарства Надії Косар. Серед присутніх були керівники комунальних підприємств Дніпровського району та структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я та культури, начальники всіх районних житлово-експлуатаційних дільниць та представники ТОВ «Єврореконструкція», КП "Київтеплоенерго", РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця».

Розпочавши засідання штабу, Надія Косар зробила декілька оголошень, які стосувались питань підготовки та ефективного проходження гідравлічних випробувань, наголосила на необхідності здійснити звірку житлового фонду з РТМ-ами тощо.

Далі заслухали доповіді керівників районних ЖЕДів, які прозвітувати про результати підготовки до опалювального сезону, оперативний стан виконання та дотримання попередньо сформованого плану-графіку робіт. Зокрема йшлося про: процес «промивки» опалювальної системи  будинків, наявність та усунення поривів, стан матеріально-технічного забезпечення.

Також про результати підготовки до опалювального сезону доповіли представники комунальних підприємств: «По утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва», «Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дніпровського району м. Києва» та «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва», структурних підрозділів райдержадміністрації з питань освіти, охорони здоров’я та культури. Зокрема, заступник директора КП «Керуюча компанія з обслуговування житлового фонду Дніпровського району м. Києва» Сергій Кравчук зазначив, що всі ЖЕДи виконують план-графік робіт, необхідні матеріали закуповуються згідно затверджених планів тощо.

До обговорення активно долучились представники ТОВ «Єврореконструкція», РТМ «Троєщина» та РТМ «Дарниця», які відмітили, що вирішення будь-яких питань з житлово-експлуатаційними дільницями району відбувається оперативно в робочому порядку. Представник РТМ «Троєщина» Микола Охріменко окремо закцентував увагу на необхідності закриття доступу стороннім у приміщення індивідуально-теплових пунктів та вирішення питання переносу гаражів на вул. Райдужна, 5.

В процесі активного діалогу були напрацьовані подальші оперативні кроки задля усунення проблемних питань у підготовці району до  опалювального сезону 2019-2020 років.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами районного управління житлово-комунального господарства



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.