КМДА Київська міська державна адміністрація


2 липня 2019

Київ прийняв у власність територіальної громади міста три теплові мережі на Лівобережній

Київ прийняв у власність територіальної громади міста три теплові мережі на Лівобережній

Київ прийняв у власність територіальної громади міста три теплові мережі, розташовані на вулиці вул. Євгена Сверстюка, 4 (колишня Марини Раскової) у Дніпровському районі. Загальна вартість цих об’єктів, які передано до комунальної власності та закріплено на праві господарського відання за КП «Київтеплоенерго», становить 4,926 млн грн.

Про це йдеться у відповідному Розпорядженні КМДА №1161 від 27 червня 2019 року.

З метою надійного утримання та якісного обслуговування інженерних мереж:

  •  прийняти до комунальної власності територіальної громади міста Києва та закріпити на праві господарського відання за КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» теплові мережі ТОВ «РІЕЛТ-БУД» згідно з додатком 1;
  • прийняти безоплатно до комунальної власності територіальної громади міста Києва та закріпити на праві господарського відання за КП «КИЇВТЕПЛОЕНЕРГО» теплові мережі ТОВ «РІЕЛТ-БУД» згідно з додатком 2», - говориться у тексті Розпорядження.

Згідно документу, Департамент комунальної власності КМДА має забезпечити процедуру приймання-передачі цих мереж до відання розпорядника.

Довідково.

Вулиця Євгена Сверстюка розташована на житловому масиві Лівобережний у Дніпровському районі (історична назва — Микільська слобідка). Пролягає від Броварського проспекту до бульвару Верховної Ради. З 1955 року називалась на честь льотчиці-штурмана, Героя Радянського Союзу, Марини Раскової. З 2015 року носить ім’я українського письменника і дисидента Євгена Сверстюка.

За адресою вул. Євгена Сверстюка, 4 знаходиться житловий комплекс «Галактика».

За інформацією vechirniy.kyiv.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.