КМДА Київська міська державна адміністрація


5 липня 2019

7 та 8 липня в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району відбудеться допрем'єрний показ класичних балетних вистав

7 та 8 липня в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району відбудеться допрем'єрний показ класичних балетних вистав

Шановні мешканці Дніпровського району, Ви маєте змогу безкоштовно долучитися до високого балетного мистецтва. Захід організовано відділом культури Дніпровської райдержадміністрації спільно з Центром культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва.

7 та 8 липня в Центрі культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва (Алматинська, 109) відбудеться допрем'єрний показ двох класичних балетних вистав:

  • 7 липня (неділя) о 13:00 год - «Гала три принцеси»;
  • 8 липня (понеділок) о 18:00 год - «Гала Чайковського».

Відвідувачі матимуть змогу насолодитися балетними виставами у  виконанні артистів Kyiv classic ballet.

Довідково.

Прем'єра балетних вистав «Гала три принцеси» та «Гала Чайковського» відбудеться в Японії та Швейцарії.

Kyiv classic ballet - відома в світі балетна трупа, в репертуарі якої такі класичні балети, як “Спляча красуня”, “Лускунчик” та “Лебедине озеро”, “Жизель”, “Ромео і Джульєтта”, сучасні балети “Історії в стилі танго”, “Ближче, ніж кохання”, вистави для всієї родини “Білосніжка та семеро гномів”, “Попелюшка”, освітні програми “Балетна абетка для дітей та їх батьків”, “Про балет з посмішкою” та багато інших вистав.

Артисти Kyiv classic ballet виступають на найкращих сценах світу -  лише у 2017 та 2018 роках відбулося 199 вистав у Японії та Європі!

Kyiv classic ballet співпрацює з найкращими світовими виконавцями та постановниками і вважає своєю місією популяризацію класичного та сучасного балетного мистецтва в Україні та у світі.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу культури Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.