Головна  →  Новини  →  16 липня 2019

У Київській лікарні № 3 капітально відремонтують операційні та реанімацію

У Київській лікарні № 3 капітально відремонтують операційні та реанімацію

У Київській міській клінічній лікарні № 3, що знаходиться на вул. Петра Запорожця, 26 у Дніпровському районі, зроблять капітальний ремонт операційного блоку та відділення анестезіології. Роботи будуть проведені у 2019-2020 роках.

Про це йдеться у відповідному Розпорядженні КМДА № 1250 від 12 липня 2019 року.

- Здійснити у 2019 та 2020 роках капітальний ремонт операційного блоку та відділення анестезіології з ліжками для інтенсивної терапії із заміною існуючого обладнання Київської міської клінічної лікарні № 3 на вул. Петра Запорожця, 26, у Дніпровському районі, - йдеться у тексті Розпорядження.

Замовником робіт із капітального ремонту визначено комунальне підприємство «Інженерний центр», яке є відповідальним за їх виконання в установлені терміни, а також за цільове використання бюджетних коштів. До кінця 2019 року «Інженерний центр» має забезпечити розробку проектної документації, проведення її експертизи та затвердження.

Під час укладання з підрядником договору на виконання ремонтних робіт, підприємство має встановити гарантійний строк експлуатації відремонтованих об’єктів не менше 10 років.

Фінансування реконструкції відбуватиметься за рахунок коштів, передбачених Програмою економічного і соціального розвитку міста Києва на 2018-2020 роки.

Нагадаємо, 14 червня КМДА видало розпорядження щодо капітального ремонту та технічного переобладнання центрального стерилізаційного відділення у Київській міській клінічній лікарні № 3.

За інформацією: vechirniy.kyiv.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку