Головна  →  Новини  →  16 липня 2019

Районні зеленбудівці висаджують квіти та прополюють квітники, поливають дерева та ремонтують лави

Районні зеленбудівці висаджують квіти та прополюють квітники, поливають дерева та ремонтують лави

Затишні та доглянуті парки і сквери Дніпровського району - це результат щоденної кропіткої праці зеленбудівців. Вони з самого ранку викошують газони на балансових територіях, прополюють квітники, висаджують квіти, формують зелені насадження, поливають дерева, ремонтують лави та прибирають сміття.

Наразі працівниками районного Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень було висаджено 450 квітів декоративної капусти на Дарницькій площі. Ця рослина завезена із Японії, має ажурне та яскраве листя.

Щоденну увагу озеленювачі приділяють й вже висадженим квітникам. Так, співробітники комунального підприємства пропололи квітучо-яскраве панно, що знаходиться на транспортній розв'язці біля станції метро «Лівобережна». Нагадаємо, що дана композиція була створена до 50-річчя Дніпровського району. Окрім того, це перша в Україні композиція, яка світиться вночі.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Комунального підприємства по утриманню зелених насаджень Дніпровського району м. Києва

Перейти до спискуВерсiя для друку