Головна  →  Новини  →  17 липня 2019

Віталій Кличко показав, як триває реконструкція легкоатлетичного манежу на Березняках

Віталій Кличко показав, як триває реконструкція легкоатлетичного манежу на Березняках

Мер Києва Віталій Кличко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook оприлюднив відео про те, як триває реконструкція легкоатлетичного манежу Київської міської школи вищої спортивної майстерності, що на проспекті Павла Тичини, 18 на Березняках.

«Друзі! Окрім оновленого стадіону «Русанівець» незабаром відкриємо після реконструкції і легкоатлетичний манеж на Березняках. Цьому спортивному закладу 40 років, і він вже не відповідав сучасним вимогам. Тому до старого приміщення, у якому здійснили термомодернізацію і повністю замінили інженерне обладнання, прибудували дві одноповерхових і одну двоповерхову будівлю. У них будуть розміщені і зал з трибунами на 290 місць, і тренувальні зали, зокрема, з біговими доріжками. А також – зали для бксу, настільного тенісу та вільної боротьби, нові роздягальні та душові», – написав мер. 

Відео можна подивитися за посиланням: facebook.com

Він підкреслив, що на час реконструкції легкоатлетичний манеж не закривали. Спортсмени в ньому тренувалися. Проводили там і змагання.

Наразі триває завершальний етап робіт, а також благоустрій території біля оновленого закладу. Відкрити його планують в середині осені.

«Це буде сучасний спортивний об’єкт, де тренуватимуться майбутні олімпійські чемпіони. А розширення потужностей легкоатлетичного манежу збільшить його відвідуваність. Тут займатимуться і спортсмени, і активні кияни», – зазначив Віталій Кличко.

За інформацією: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку