Головна  →  Новини  →  24 липня 2019

Про штрафи онлайн: для столичних водіїв створили нову послугу

Про штрафи онлайн: для столичних водіїв створили нову послугу

Кияни можуть дізнатися онлайн усі подробиці про штраф за неправильне паркування чи місце, куди евакуювали їхній автомобіль. Нову послугу для водіїв підключили у «Особистому кабінеті киянина». Про це повідомив Директор департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Юрій Назаров.

Поки в країні були вибори, ми створили нову послугу в Особистому кабінеті киянина. Нещодавно я розповідав вам про новий інформаційний шар з інформацією про штрафи за неправильне паркування та місцями евакуації автомобілів на карті «Майно». Тепер, окрім цього, автовласники в особистому кабінеті можуть знайти виписаний їм штраф, – зазначив Юрій Назаров.

Аби знайти штраф необхідно лише ввести у поле пошуку номер, вказаний у квитанції і натиснути «Пошук». Система відкриє карту сервісу «Майно». На ній буде відмічено місце, де була виписана штрафна квитанція, та відкриється інформаційне вікно з описом ситуації, через яку було накладено штраф, фотофіксацією і кнопкою переходу до сторінки оплати штрафу. Тож таким чином, розрахуватися за штраф стане простіше!

Ознайомитися та отримати послугу можна за посиланням.

За інформацією: vechirniy.kyiv.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку