Головна  →  Новини  →  30 липня 2019

Співробітники Товариства Червоного Хреста України провели акцію «Ваша безпека – наша турбота»

Співробітники Товариства Червоного Хреста України провели акцію «Ваша безпека – наша турбота»

Сьогодні на столичному залізничному вокзалі проходила акція «Ваша безпека – наша турбота». Захід був організований співробітниками Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві спільно з Київською міською організацією Товариства Червоного Хреста.

На чотирьох локаціях проходили майстер-класи з надання першої допомоги для дорослих та дітей, консультації лікаря та вимірювання тиску, дитяча психосоціальна допомога.

Метою акції було продемонструвати методи надання першої допомоги людині до приїзду швидкої допомоги. Адже влітку, коли триває пора відпусток та відпочинку, серед пасажирів можуть відбуватися прикрі випадки порушення самопочуття, спричинені підвищенням температури навколишнього середовища, загостренням хронічних станів, підвищенням артеріального тиску, підвищенням/пониженням рівня цукру в крові, втратою свідомості, епілептичним припадком.

Впродовж заходу медики також інформували про симптоми та методи попередження кору, а також надали інформацію, де можна провести безкоштовну вакцинацію.

За інформацією Дніпровської районної організації Товариства Червоного Хреста України в м. Києві

Перейти до спискуВерсiя для друку