КМДА Київська міська державна адміністрація


31 липня 2019

В сквері по вул. А. Малишка, 9А розпочнеться капітальний ремонт

В сквері по вул. А. Малишка, 9А розпочнеться капітальний ремонт

Найближчим часом у новому сквері по вул. Андрія Малишка, 9А, що у Дніпровському районі, розпочнеться капітальний ремонт і роботи з благоустрою. Статус скверу даній земельній ділянці було надано рішенням Київської міської ради у травні 2018 року. До цього земельна ділянка площею 0,4513 га була в оренді приватного підприємства «Райдуга».

«Виконання робіт із благоустрою скверу заплановано у дві черги. Невдовзі у порядку першої черги відбудеться демонтаж тимчасових споруд, що здійснюють підприємницьку діяльність. Усі тимчасові споруди, що розміщені у протизаконний спосіб, будуть демонтовані найближчим часом. Складніша ситуація із тимчасовими спорудами, що розміщені відповідно до договорів пайової участі та інформаційних талонів. Деякі підприємці вже поміняли свою локацію, іншим, − ми запропонували по декілька альтернативних варіантів», − запевнив керівник Департаменту міського благоустрою Тарас Панчій.

За словами Тараса Панчія, окрім демонтажу тимчасових споруд до кінця цього року у сквері планується демонтаж бетонної основи демонтованих об’єктів підприємництва, улаштування променадних доріжок із ФЕМ, встановлення лав і для урн сміття, а також встановлення спортивного воркауту із гумовою плиткою і вуличних противандальних тренажерів.

«Виконання другої черги реконструкції скверу заплановано на 2020 рік. Це буде облаштування дитячого майданчика із ігровими елементами, встановлення велопарковки, спортивного універсального поля з гумового гранулятора, встановлення огорожі по периметру, роботи із озеленення, освітлення та поливо-зрошувальної системи. Таким чином, вже у 2020 році жителі Дніпровського району отримають повноцінний парк для активного відпочинку всією родиною», − відкрив плани Тарас Панчій.

За інформацією dmb.kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.