Головна  →  Новини  →  8 листопада 2013

Новини міста: Міська влада планує обговорити питання внесення змін до Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в м.Києві

В Департаменті суспільних комунікацій виконавчого органу Київради (Київської міської державної адміністрації) підготовлено проект змін до міської комплексної програми «Сприяння місцевому самоврядуванню та розвитку громадянського суспільства у м.Києві на 2012-2016 роки», затвердженої рішенням Київської міської ради від 15 грудня 2011 року №842/7078».

Проект розроблено з метою внесення змін до Програми сприяння місцевому самоврядуванню та розвитку громадянського суспільства у м. Києві м. Києві на 2012-2016 рр. у зв’язку з прийняттям низки нових нормативно-правових актів та врахуванням кращого досвіду у сфері становлення і розвитку громадянського суспільства у м. Києві.

Прийняття рішення забезпечить налагодження у м. Києві сприятливих умов для розвитку громадянського суспільства та ефективної взаємодії  міської влади з інститутами громадянського суспільства, дозволить забезпечити прийняття управлінських рішень через громадські слухання та відкриті обговорення, а також підвищить рівень поінформованості населення щодо діяльності місцевої влади.

Відповідно до вимог постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики» з  метою забезпечення участі в обговоренні представників визначених соціальних груп населення та заінтересованих сторін,  12 листопада 2013 року о 16.00 в залі засідань 5-го поверху відбудеться громадське обговорення проекту рішення щодо внесення змін до міської комплексної програми «Сприяння місцевому самоврядуванню та розвитку громадянського суспільства у м. Києві на 2012-2016 рр.», затвердженої  рішенням Київської міської ради від 15 грудня 2011 року № 842/7078  за участі Громадської ради при виконавчому органі Київради (Київській міській державній адміністрації) на 2013-2014 роки.

За інформацією http://kievcity.gov.ua/

Перейти до спискуВерсiя для друку