КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2019

Як святкуватимуть День Державного Прапора та День Незалежності України у Дніпровському районі (програма заходів)

Як святкуватимуть День Державного Прапора та День Незалежності України у Дніпровському районі (програма заходів)

У Дніпровському районі відбудеться ряд заходів, присвячених Дню Державного Прапора та 28-й річниці Незалежності України.

23 серпня о 10.00 біля будівлі Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації (б-р Праці, 1/1) відбудеться урочиста церемонія підняття Державного Прапора України та вручення паспортів громадянина України юнакам та дівчатам Дніпровського району, які отримують його вперше.

23 серпня об 11.00 у Парку культури та відпочинку «Перемога» (б-р Перова, 2) відбудеться урочиста церемонія покладання квітів до пам’ятників захисників України, загиблих борців за свободу України.

23 серпня об 17.00 у Парку культури та відпочинку «Перемога» (б-р Перова, 2) буде проведена святкова концертна програма до Дня Незалежності України «Квітни, рідна Україно!».

24 серпня о 10.00 у пляжній зоні озера «Тельбін» відбудеться Відкритий турнір з пляжного волейболу Дніпровського району м. Києва.

25 серпня о 10.00 на майданчику з настільного тенісу в Парку культури та відпочинку «Гідропарк» відбудеться Відкритий турнір з настільного тенісу спортивного клубу «Довгожитель» серед ветеранів спорту.

25 серпня о 14.00 у зоні відпочинку пляжу «Дитячий» у Парку культури та відпочинку «Гідропарк» відбудеться масовий заплив на 500 метрів.

Також у святкові дні у бібліотеках району пройдуть цикли тематичних інтерактивні заходи: поетичні годині, бесіди, віртуальні екскурсії, книжково-ілюстровані виставки, патріотичні читання, літературні години.

У відділеннях Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району з нагоди державних свят будуть проведені лекції, виставки, екскурсії, святкові програми.

У вересні в закладах освіти Дніпровського району з нагоди Дня Державного Прапора та Дня Незалежності України буде проведено цикл інтерактивних виховних заходів, виставки газет, стіннівок, плакатів, малюнків.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.