КМДА Київська міська державна адміністрація


4 вересня 2019

Перукарів Дніпровського району запрошують прийняти участь в Чемпіонаті України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу

Перукарів Дніпровського району запрошують прийняти участь в Чемпіонаті України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та макіяжу

10 та 11 листопада 2019 року на території Національного спортивного комплексу «Олімпійський» (м. Київ, вулиця Велика Васильківська, 55) відбудеться ХХIІ Чемпіонат України з перукарського мистецтва, нігтьової естетики та візажу.

В рамках Чемпіонату також відбудиться Міжнародний Чемпіонат з перманентного макіяжу та Чемпіонат України з нарощування вій.

Мета проведення Чемпіонату України - це стимулювання якісного розвитку кадрових ресурсів у сфері вітчизняної індустрії краси засобами змагального руху, популяризація перукарського мистецтва, визначення нових тенденцій моди, обмін досвідом серед майстрів перукарської справи, нігтьової естетики та візажу, демонстрація сучасних стандартів професійно-освітньої підготовки майбутніх фахівців з урахуванням тенденцій споживчого запиту в умовах сьогодення, ознайомлення з новітніми технологіями і освоєння прогресивних практик та професійних навичок з організації б’юті-послуг, підвищення престижу професії перукаря серед молоді.

Організатором проведення даного заходу є громадська спілка «АСОЦІАЦІЯ Б’ЮТІ-ЧЕМПІОНАТІВ» (ABC).

Довідки з питань проведення Чемпіонату України можна отримати у керівника проекту – Марини Хоменко (контактний телефон: 066 761 48 94).

За інформацією відділу торгівлі та споживчого ринку



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.