КМДА Київська міська державна адміністрація


22 серпня 2019

Конкурс «Велопрацедавець року» вперше проходить у 8 українських містах

Конкурс «Велопрацедавець року» вперше проходить у 8 українських містах

Українських роботодавців запрошують взяти участь у конкурсі «Велопрацедавець 2019», який вперше проходить у 8 містах: Київ, Харків, Полтава, Кривий Ріг, Запоріжжя, Херсон, Вінниця та Одеса. Про це повідомили сьогодні на брифінгу конкурсу в Києві.

 «У Києві конкурс проходить уже вдесяте, на національному рівні – вперше. У конкурсі беруть участь компанії із різних сфер бізнесу, часто це IT, але також це бізнес-центри, супермаркети, виробничі підприємства і навіть міністерства. Велокультура може стати частиною програми wellness, яка зміцнює і береже здоров’я співробітників, скорочує кількість лікарняних і підвищує рівень працездатності», – заявила координаторка партнерської роботи U-Cycle (ГО «Асоціація велосипедистів Києва») Маріанна Маршаленко.

Конкурс «Велопрацедавець року» відзначає найбільш зручні для користувачів велосипеда офіси. Він заохочує роботодавців створювати для співробітників та клієнтів умови, які дають змогу приїжджати в офіс велосипедом (щонайменше — велопарковка). Щоб взяти участь у конкурсі, достатньо заповнити заявку на сайті конкурсу «Велопрацедавець року»: http://bikeoffice.avk.org.ua/.

«У нашому київському офісі Intellias є велопарковки під наглядом, душові та місця для переодягання. Ми не лише створили умови, а й заохочуємо користуватись велосипедом і щоліта проводимо акцію «Велосипед як велкам бонус» для нових співробітників. Також ми регулярно підтримуємо дитячі велозмагання «Дивогонка» і влаштовуємо для колег веселі велопрогулянки», – розповіла Ольга Чумакова, HR Marketing Specialist IT-компанії Intellias, яка здобула титул «Велопрацедавець 2018».

За інформацуією kyivcity.gov.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.