Головна  →  Новини  →  23 серпня 2019

В Дніпровському районі урочисто підняли Державний Прапор України

В Дніпровському районі урочисто підняли Державний Прапор України

23 серпня в нашому календарі позначено Днем Державного Прапора України. О 10-й годині ранку біля будівлі Дніпровської районної в м. Києві державної адміністрації відбулась церемонія урочистого підняття Прапора України. Участь у заході взяли Петро Онофрійчук - голова Дніпровської райадміністрації, його заступники Віктор Сушінець та Алла Загородня, Ігор Кузнєцов - керівник апарату, представники всіх структурних підрозділів адміністрації, громадськість району, учнівська молодь.

Петро Онофрійчук привітав всіх присутніх з найціннішими та найважливішими святами української державності - Днем Державного Прапора та Днем незалежності України. Він зазначив, що ці дні є нагадуванням про високу ціну і значення суверенітету й символів України. Українці віками боролися за свою свободу і лише наші сучасники у 1991 році вибороли її. Петро Васильович наголосив, що всі випробування, які ми зустрічаємо на шляху розвитку нашої країни, загартовують дух та волю української самосвідомості, виховують в кожному повагу до своєї Батьківщини, до її Прапора та незалежності.

Петро Онофрійчук побажав всім миру та злагоди, міцного здоров’я, благополуччя, достатку, мудрості та успіхів у справах та починаннях заради процвітання незалежної України та її народу.

Під звуки Гімну України Державний стяг було піднято представниками учнівської молоді та військовослужбовцями.

Найбільш хвилюючим цей захід був для молодих дніпровчан, адже вони отримували перші паспорти громадян України

Дух патріотизму та єдності підсилювали виступи зразкового художнього колективу "Талісман" Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва, Гурту "Леді з плюсом" районної Школи джазового та естрадного мистецтв та Народного художнього колективу - Ансамблю народного танцю "Україна" дитячо - юнацької хореографічної студії ім. М. Коломійця "Щасливе дитинство".

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики

Перейти до спискуВерсiя для друку