КМДА Київська міська державна адміністрація


23 серпня 2019

Довідки про землю у Києві вже видають онлайн

Довідки про землю у Києві вже видають онлайн

Відтепер замовити та отримати довідки, копії землевпорядних та інших документів, які стосуються київської землі, можна не виходячи з дому – на сайті Департаменту земельних ресурсів КМДА. Це стало можливо завдяки електронному сервісу, який доступний як фізичним, так і юридичним особам за адресою: kyivland.gov.ua.

Про це Департамент повідомляє на своїй сторінці у Facebook.

– Розпочинаємо впровадження електронних сервісів, як і обіцяли. Тепер замовити і отримати довідки, копії землевпорядних документів можна в особистому кабінеті користувача на нашому веб-сайті за допомогою ЕЦП, як фізичним так і юридичним особам,  йдеться у дописі.

За інформацією Департаменту, на сайті є карта, і працює пошук інформації щодо ділянок за їх адресою або кадастровим номером.

До 31 серпня сервіс функціонує у тестовому режимі. Тому відвідувачам пропонують надсилати побажання та зауваження щодо його роботи на адресу електронної пошти: [email protected].

У Департаменті пишаються, що сайт на 100% є комунальною власністю, а усі його сервіси розроблені співробітниками комунального підприємства «КІЗВ».

За інформацією: vechirniy.kyiv.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.