Головна  →  Новини  →  2 вересня 2019

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем знань

Привітання голови Дніпровської РДА Петра Онофрійчука з Днем знань

Шановні педагоги та викладачі!

Дорогі учні, студенти!

Вітаю Вас із чудовим хвилюючим святом - Днем Знань!

Це свято однаково близьке всім українцям. Роки навчання - найкращі в нашому житті. Саме в цей час ми знаходимо вірних друзів, відкриваємо у собі здібності, визначаємо орієнтири на все життя. У нашій пам’яті назавжди лишаються імена улюблених учителів, гордість за рідну школу, університет.

Я бажаю всім, хто сьогодні здобуває освіту, пишатися часом, проведеним у стінах ваших навчальних закладів. Сподіваюся, новий навчальний рік стане для кожного часом звершень і відкриттів. Навчайтесь із задоволенням, використовуйте кожен день для підкорення вершин в освіті, культурі, спорті. Цінуйте своїх учителів - людей, які вкладають у кожного з вас частинку серця, поважайте батьків, однокласників! Будьте впевнені у власних силах і здібностях!

Щира вдячність Вам, дорогі педагоги, за самовіддану працю, за бездоганне виконання такої відповідальної місії, як виховання підростаючого покоління. Адже саме Ви сприяєте формуванню юних особистостей, від яких залежить наше майбутнє, завтрашній день Української держави.

Сьогодні, в День знань, я щиро бажаю всім, щоб прийдешній рік приніс все, що задумано. Нехай втіляться плани і здійсняться мрії. Вірте в себе, старанно працюйте над поставленими завданнями, не сумуйте, стикаючись з труднощами - і все у Вас вийде!

Успіхів Вам у праці та навчанні!

 

З повагою

Голова Дніпровської районної

в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук

Перейти до спискуВерсiя для друку