Головна  →  Новини  →  4 вересня 2019

В бібліотеці ім. К.Симонова юним читачам розповідали про пожежну небезпеку

В бібліотеці ім. К.Симонова юним читачам розповідали про пожежну небезпеку

В бібліотеці ім. К.Симонова (вул. Курнатовського, 9) юні читачі зустрілися із фахівцями Державної служби з надзвичайних ситуацій. Захід для дитячої аудиторії, яка є найбільш незахищеною та схильною до ризиків, відбувся у рамках акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти».

Рятувальник, провідний інспектор відділу запобігання надзвичайним ситуаціям та молодший інспектор 13 пожежно-рятувальної частини ознайомили юних читачів з призначенням сірників та правилами користування ними. Розповіли, що причинною пожежі можуть стати залишені без нагляду ввімкнуті електроприлади. Обговорили не лише заходи запобігання пожежі, а й порядок дій в разі її виникнення вдома чи у громадському місці, спосіб виклику пожежно-рятувальної служби «101». Бібліотекарі підготували відеоматеріал «Вогонь - мій друг, вогонь мій ворог», ознайомили з тематичною літературою.

Школярі із задоволенням та цікавістю брали участь у грі «З вогнем не жартуй», яка допомогла їм отримати досвід та ознайомитись з пожежним інвентарем.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Централізованої бібліотечної системи Дніпровського району

Перейти до спискуВерсiя для друку