Головна  →  Новини  →  11 листопада 2013

Повірили в себе

Повірили в себе

У центрі культури та мистецтв Дніпровського району столиці (вул. Алма-Атинська, 109) відбувся фестиваль «Повіримо в себе» для дітей та молоді з особливими потребами. Організатором фестивалю вже дванадцять років є Кивський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей і молоді. Цей захід надає змогу дітям повірити в себе, продемонструвавши свої творчі здібності, уміння.

Цього року, у фестивалі взяли участь діти-інваліди відділення соціально-медичної реабілітації дітей, хворих на ДЦП Територіального центру соціального обслуговування. Вихованці відділення Богдан Галдецький, Аліна Пархоменко, Віола Грицків, Ганна Василенко виконали роботи з паперу та художнього ліпнення. Особливо вразили роботи з кукурудзи «Свинка» та яскраві малюнки Вероніки Кательницької. Вірш юного поета Павла Василевського «Поле чудес» нікого не залишив байдужим, адже він у такий спосіб розповів про свою давнішню й заповітну мрію – потрапити на справжню гру «Поле чудес»!

У залі панувала чудова атмосфера – друзі та вболівальники щиро вітали своїх однолітків зі святом. Усі учасники конкурсів були нагороджені дипломами та солодкими подарунками. За словами дітей та їх батьків цей захід – перший крок до здійснення їхніх заповітних мрій.

За інформацією Тамари Гулько.

Перейти до спискуВерсiя для друку