Головна  →  Новини  →  6 вересня 2019

До кінця року в усіх районних ЦНАПах столиці можна буде зареєструвати транспортний засіб та замінити посвідчення водія – Микола Поворозник

До кінця року в усіх районних ЦНАПах столиці можна буде зареєструвати транспортний засіб та замінити посвідчення водія – Микола Поворозник

До кінця 2019 року в усіх районних Центрах надання адміністративних послуг столиці можна буде зареєструвати транспортний засіб, отримати дублікат посвідчення водія чи обміняти його (без складання іспитів). Про це повідомив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник під час перевірки якості надання послуги із заміни водійського посвідчення у Центрі надання адміністративних послуг (ЦНАП) м. Києва.

«Із моменту впровадження цієї адмінпослуги, з 1 листопада 2018 року, видано 432 посвідчення водія. Ця послуга одна з найпопулярніших у киян, яку вже до кінця року можна буде отримати в усіх ЦНАПах міста. Також неабиякою популярністю користуються: реєстрація місця проживання, паспортні послуги, послуги РАЦС, реєстрація права власності на нерухоме майно, реєстрація бізнесу, отримання дозволу на розміщення зовнішньої реклами, видача дозволу на застосування праці іноземців та осіб без громадянства. Загалом із 2012 року надано близько 5 млн послуг», – розповів Микола Поворозник.

Під час візиту Микола Поворозник вручив Подяки Київського міського голови кращим адміністраторам міста.

«Сім років тому прийнято Закон України «Про адміністративні послуги», основна мета якого – надання максимальної кількості адміністративних послуг в одному приміщенні. Щасливий бути безпосередньо причетним до розвитку цієї галузі. Скажу без перебільшення, ви – обличчя міської влади, ви – ті, хто формує ставлення до неї. 85% громадян позитивно оцінюють якість надання адміністративних послуг, якщо вони надаються через ЦНАП. І це ваша спільна заслуга. Бажаю наснаги у роботі, щоб завжди було бажання розвиватися і розширювати горизонти своїх знань. І, звичайно, здоров’я вашим рідним, нехай у сім’ях панує щастя і благополуччя», – привітав усіх присутніх Микола Поворозник.

За його словами, розвиток системи ЦНАП було визначено київською міською владою пріоритетним. Розвиток спрямований на збільшення спектру послуг, розширення мережі центрів та підвищення якості обслуговування.

«Ми крок за кроком вибудовуємо систему, яка повністю задовольнить потреби киян у якісних адміністративних послугах. Найближчим часом плануємо запровадити виготовлення ідентифікаційного коду, реєстрацію суден та видачу посвідчень судноводія», – зазначив Микола Поворозник.

Нагадаємо, у центрах надання адміністративних послуг кияни можуть отримати послугу у комфортному, обладнаному за сучасними стандартами приміщенні, за зручним графіком роботи (без обідньої перерви та з розширеними годинами прийому). Саме у ЦНАП їх зустрічає привітний персонал, який завжди готовий допомогти. Приміщення доступні для людей з інвалідністю та батьків із дітьми. Здійснюється контроль за дотриманням термінів надання послуг. Повністю виключена корупційна складова.

За інформацією kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку