Головна  →  Новини  →  6 вересня 2019

До кінця цього року збільшать потужність і модернізують систему електроживлення на острові Долобецький

До кінця цього року збільшать потужність і модернізують систему електроживлення на острові Долобецький

До 31 грудня цього року на острові Долобецький реконструюють трансформаторну підстанцію зі збільшенням потужності. Відповідні роботи затверджено розпорядженням КМДА № 1564.

Основною метою проекту є створення сучасної, більш потужної системи електроживлення (електропостачання) до об’єктів, які розташовані на острові Долобецький. Реконструкція комплектної трансформаторної підстанції дасть можливість підключити нових споживачів, впровадити нові технології і новітнє устаткування, безперебійно постачати споживачам електроенергію. Крім того, це створить умови для якісного обліку споживання електроенергії, зниження витрат на експлуатацію обладнання та дотримання вимог і норм екологічної безпеки й охорони навколишнього середовища.

Розташовані на острові об’єкти нерухомого майна, зокрема, на територіях зон відпочинку «Молодіжна» і «Венеція», нині мають застарілу систему електрозабезпечення, яка часто виходить з ладу, псується та має недостатню потужність. Трансформатор і кабелі експлуатують тривалий час, що унеможливлює їхню подальшу експлуатацію.

Модернізація підстанції передбачає, серед іншого, перекладання лінійних електричних мереж із більшою потужністю відповідно до чинного природоохоронного законодавства.

Замовником робіт визначено комунальне підприємство «Плесо». Реконструкція також створить більш комфортні умови для дозвілля і відпочинку, поліпшить інфраструктуру острова Долобецький.

За інформацією: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку