Портал в режимі тестування та наповнення
Меню
  • Доступність
  • A-
    A+
  • Стара версія
Дніпровська районна в місті Києві державна адміністрація
офіційний вебпортал

Спортсменів та фахівців фізичної культури і спорту Дніпровського району привітали з професійним святом

Опубліковано 13 вересня 2019 року о 16:04
фото

13 вересня, напередодні Дня фізичної культури і спорту, в Дніпровській райдержадміністрації відбулась урочиста церемонія нагородження кращих представників цієї сфери. Віктор Сушінець, в.о. голови  Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації, Алла Загородня, заступник голови РДА, Василь Ільєнко, начальник районного відділу молоді та спорту, Ольга Зубарєва, заступник директора дитячо-юнацької спортивної школи (ДЮСШ) №21 привітали з професійним святом спортсменів, тренерів, фізкультурників, ветеранів спорту, працівників організацій та установ фізичної культури і спорту та прихильників здорового способу життя.

У вітальному слові Віктор Васильович зазначив, що в усі часи саме здорові духом і тілом люди складали опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров'я, він загартовує характер і волю. «Шановні спортсмени, тренери, ветерани спорту, працівники організацій та установ фізичної культури і спорту, прихильники здорового способу життя! Зичу Вам удачі і підкорення нових спортивних висот в ім'я процвітання України! Нехай Ваш приклад буде поштовхом для масового розвитку фізичної культури і спорту, взірцем для юних жителів нашого району», - сказав Віктор Сушінець.

За високу професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури Дніпровського району та з нагоди Дня фізичної культури і спорту Віктор Сушінець вручив 25 спортсменам, фахівцям фізичної культури і спорту Подяки та відзнаки голови райдержадміністрації та відзнаки від відділу молоді та спорту Дніпровської РДА у вигляді нагородної тарілки.

Алла Загородня також звернулась до присутніх з найщирішими вітання з нагоди свята та побажала їм міцного здоров’я, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів в усіх звершеннях.

Довідково.

В районі також діє 48 спортивних клубів, з яких 13 комунальної форми власності, що входять до мережі клубів Центру по роботі з дітьми та молоддю за місцем проживання і, що варто відзначити, це число залишається сталим вже багато років, незважаючи на всі фінансово-економічні труднощі.

Найбільш вагомі досягнення: Юлія Левченко та Ірина Геращенко - вихованки ДЮСШ № 16, обидві срібні призерки зі стрибків у висоту на Чемпіонатах світу з легкої атлетики, члени елітної групи Національної Олімпійської команди України, учасниці ХХХІ Олімпіаді в Ріо-де-Жанейро (тренер Ірина Пустовойт).

День фізи́чної культури і спорту  відзначається щорічно у другу суботу вересня. Свято встановлено в Україні згідно з Указом Президента України «Про День фізкультури і спорту» від 29 червня 1994 року №340/94.

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Дніпровської РДА


Outdated Browser
Для комфортної роботи в Мережі потрібен сучасний браузер. Тут можна знайти останні версії.
Outdated Browser
Цей сайт призначений для комп'ютерів, але
ви можете вільно користуватися ним.
67.15%
людей використовує
цей браузер
Google Chrome
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
9.6%
людей використовує
цей браузер
Mozilla Firefox
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux
4.5%
людей використовує
цей браузер
Microsoft Edge
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
3.15%
людей використовує
цей браузер
Доступно для
  • Windows
  • Mac OS
  • Linux