КМДА Київська міська державна адміністрація


19 вересня 2019

На робочій зустрічі між представниками громади та влади обговорили важливі питання життєдіяльності району

На робочій зустрічі між представниками громади та влади обговорили важливі питання життєдіяльності району

18 вересня голова Дніпровської райдержадміністрації Петро Онофрійчук та  його перший заступник Віктор Сушінець взяли участь у робочій зустрічі членів Громадської ради при Дніпровській районній в місті Києві державній адміністрації з депутатами Київради, обраними в Дніпровському районі столиці. Обговорювались проблемні питання життєдіяльності громади району та шляхи їх вирішення.

Серед питань, які найбільше турбують громаду: своєчасне та якісне виконання ремонтних робіт об’єктів житлово-комунального господарства, освіти та дорожньо-транспортної інфраструктури. Окремо йшлося про будівництво Подільсько-Воскресенського мостового переходу та збереження озера Радунка в рамках цього проекту, завершення капітальних ремонтів деяких об’єктів освіти, забудова зелених ділянок тощо. Представники Громадської ради озвучили своє бачення щодо вирішення вищевказаних проблем. Петро Онофрічук зазначив, що вирішення озвучених  питань  лежить у площині спільних ефективних дій районної влади, депутатського корпусу і громади. Районна влада завжди була і залишається відкритою для діалогу та співпраці.

Довідково.

Участь у робочій зустрічі взяли депутати Київради: Сергій Артеменко, Ярославом Горбунов, Тарас Криворучко, Олександр Міщенко, Олексій Новіков, Олена Овраменко.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.