Головна  →  Оголошення  →  2 жовтня 2019

ІІІ Конкурс соціальної реклами «Чесність починається з тебе»

ІІІ Конкурс соціальної реклами «Чесність починається з тебе»

Запрошуємо учнів та студентів закладів освіти України (шкіл, коледжів, технікумів, училищ, інститутів, університетів та ін.) долучитись до IІI Відкритого всеукраїнського студентсько-учнівський конкурсу соціальних відеопроектів «Чесність починається з тебе».

Організатори конкурсу: Американські Ради з міжнародної освіти, Міністерство освіти і науки України, Проект сприяння академічній доброчесності в Україні (SAIUP), Проект USAID «Підтримка організацій-лідерів у протидії корупції в Україні «Взаємодія», Компанія «Антиплагіат», Могилянська школа журналістики.

Конкурс відбувається за підтримки Посольства США в Україні.

Як взяти участь у конкурсі?

Створити та подати соціальний відеоролик, що мотивуватиме до відповідального, чесного навчання, відображатиме важливість якісної освіти у сучасному суспільстві та неприпустимість толерування випадків недоброчесності (списування, плагіату, хабарництва, кумівства, використання службового становища для особистих цілей тощо) в рамках навчального процесу та у житті.

Участь у Конкурсі мають право брати будь-які особи, що на момент проведення Конкурсу навчаються у закладах освіти України (будь-якої з форм навчання без обмежень щодо віку, статі, гендеру, сексуальної орієнтації чи віросповідання).

Конкурсні проекти соціальної відеореклами приймаються з 20 вересня до 17 листопада 2019 року. Результати конкурсу будуть оголошені 17 грудня 2019 року.

Деталі конкурсу за покликанням: https://saiup.org.ua/novyny/iii-konkurs-sotsialnoyi-videoreklamy-chesnist-pochynayetsya-z-tebe/

За інформацією don.kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку