Головна  →  Анонси подій  →  3 жовтня 2019

3 жовтня презентують проект «Сучасний бібліотечний простір» на базі бібліотеки імені Павла Тичини

3 жовтня презентують проект «Сучасний бібліотечний простір» на базі бібліотеки імені Павла Тичини

3 жовтня о 13:00 у Центральній районній бібліотеці ім. П. Тичини відбудеться презентація проекту «Сучасний бібліотечний простір».

Подія відбудеться за участю керівництва Київської міської державної адміністрації, директорки Департаменту культури Діани Попової, голови постійної комісії Київради з питань культури, туризму та інформаційної політики Вікторії Мухи, працівників публічних бібліотек Києва, громадськості.

На заході представлять оновлений бібліотечний простір та послуги для відвідувачів бібліотеки. Офіційна частина включає привітання, відеопрезентацію, вільний мікрофон тощо.

Місце проведення: вул. Митрополита Андрея Шептицького, 24, Центральна районна бібліотека ім. П. Тичини Дніпровського району.

Акредитація представників ЗМІ за телефоном: 095 422 02 75 (Світлана Зінченко).

Додатково.

Із 2018 року на базі ЦРБ ім. П. Тичини реалізується проект «BIBLIOHUB» для людей з вадами зору за рахунок громадського бюджету Києва. У 2019 році було проведено благоустрій прилеглої території до бібліотеки та облаштовано пандуси, здійснено облицювання плиткою вхідних груп до приміщень бібліотеки та облаштування доріжок з тактильної плитки для людей з вадами зору. Нову айдентику для бібліотек вперше використано у ЦРБ ім. П. Тичини.

За інформацією: kyivcity.gov.ua

Перейти до спискуВерсiя для друку