КМДА Київська міська державна адміністрація


3 жовтня 2019

В Дніпровському районі відбулися святкові заходи до Міжнародного дня людей похилого віку

В Дніпровському районі відбулися святкові заходи до Міжнародного дня людей похилого віку

3 жовтня в приміщені Дитячої школи мистецтв №6 ім. Г.Л. Жуковського (б-р Верховної ради, 15) з нагоди відзначення Міжнародного дня людей похилого віку відбувся святковий концерт. До святкового заходу долучилися керівництво Дніпровської райдержадміністрації на чолі з головою Петром Онофрійчуком, директор Територіального центру соціального обслуговування Дніпровського району м. Києва Людмила Рудковська, представники громадських та ветеранських організацій та мешканці району.

"Шановні наші поважні гості, про життєвий шлях кожного з Вас можна написати романи та повісті. І буде то бентежна розповідь про стійкість та мужність, працелюбність, відданість громадському обов'язку! Все, що оточує нас - міста і села, заводи, безкраї лани- є результатом Вашої невтомної праці. В усьому, до чого торкнулися Ваші руки, залишилася частка Вашої душі. Тож сьогодні, коли всі ми і вся Україна вшановує Вас - свою гордість і славу - прийміть наші найщиріші Вітання", - побажав Петро Онофрійчук.

За вагомий особистий внесок у розвиток ветеранського руху, активну громадську діяльність у Дніпровському районі м. Києва та з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку Петро Онофрійчук привітав відзнаками та Подяками Дніпровської РДА ветеранів та волонтерів району.

Чудовий настрій та святкову чудову атмосферу заходу створювали виступи народного художнього колективу Ансамблю танцю "Мрія" Центру дитячо-юнацької творчості Дніпровського району, гран-призерів районного пісенного фестивалю "З любовью до життя, переможців Всеукраїнського огляду-конкурсу УТОС квартету "Козак", зразкового хореографічного ансамблю "Калинонька" Дитячої школи мистецтв №6 ім. Г.Л. Жуковського, Зразкового художнього колективу - ансамблю танцю "Талісман" Центру культури та мистецтв Дніпровського району м. Києва.

Нікого не залишили байдужим лірично-вокальний виступ Тетяни Кисляк. Солісти ансамблю хору "Вербиченька" Центрального відділення Територіального центру соціального обслуговування населення своїми піснями подарував присутнім добрий настрій та задоволення.

Відео

Інформацію підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами відділу культури Дніпровської РДА



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.