КМДА Київська міська державна адміністрація


16 жовтня 2019

У районному Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю відкрили інклюзивний дитячий майданчик

У районному Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю відкрили інклюзивний дитячий майданчик

16 жовтня у Центрі комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району міста Києва (вул. Курнатовського, 7-А) відбулося відкриття одного з модулів інклюзивного дитячого майданчика для дітей з обмеженими можливостями. Діти з особливими потребами (діти дошкільного, шкільного віку з порушенням опорно-рухового апарату, ДЦП, іншими фізичними та психічними вадами) зможуть соціалізуватись, безпечно та доступно на свіжому повітрі брати участь у ігровому процесі поряд із здоровими дітьми. 

На заході були присутні очільник району Петро Онофрійчук, начальник районного управління праці та соціального захисту населення Олександра Соя, директор районного Територіального центру соціального обслуговування Людмила Рудковська, в.о. директора Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району міста Києва Марина Корява, керівники Благодійної організації "Міжнародний благодійний фонд "Справедливість" та Міжнародного жіночого клубу Києва (IWCK).

Голова Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації Петро Онофрійчук подякував меценатам, які встановили інклюзивний дитячий майданчик для дітей з обмеженими можливостями на території Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю. Петро Васильович зазначив, що такі дітки потребують нашої особливої уваги та опіки та зауважив, що в Дніпровському районі постійно проводиться робота з впровадження інклюзивного середовища.

За активну громадську позицію, благодійну діяльність та вагомий внесок в реалізацію програм, спрямованих на підтримку дітей з інвалідністю, Петро Васильович вручив Подяки Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації керівникам Благодійної організації "Міжнародний благодійний фонд "Справедливість" та Міжнародного жіночого клубу Києва (IWCK).

Для вихованців Центру колектив педагогів підготував святковий концерт, присвячений найяскравішій порі року - осені та доклав зусиль, щоб свято для малечі було справжнім дивом. У цей сонячний осінній день фахівці Центру перевтілилися на казкових героїв. Діти із захопленням брали участь в конкурсах та читали вірші.

Впродовж заходу панувала святкова атмосфера. Всі діти отримали подарунки від гостей свята.

Підготовлено відділом з питань інформаційної політики за матеріалами Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району міста Києва



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.