КМДА Київська міська державна адміністрація


18 жовтня 2019

У Дніпровському районі розпочалась ХVІІІ спартакіада студентів

У Дніпровському районі розпочалась ХVІІІ спартакіада студентів

Змаганням зі студентського багатоборства розпочалась щорічна спартакіада серед студентів вищих навчальних закладів та учнів професійно-технічних навчальних закладів Дніпровського району столиці. Участь у ХVІІІ спартакіаді взяли студентські команди з 6 навчальних закладів району. Зокрема, з Вищого професійного училища №25, Київського енергетичного коледжу, Київського механіко-технологічного коледжу, Київського міського коледжу туризму та готельного господарства, Київського професійного ліцею транспорту та Київського університету туризму, економіки і права.

Головний суддя Спартакіади – Віталій Хрущ, старший викладач Вищого професійного училищ (ВПУ) №25.

Головний суддя змагань з багатоборства – Дарина Полозова, викладач-методист Київського міського коледжу туризму та готельного господарства.

Молодих спортсменів привітав начальник відділу молоді та спорту Василь Ільєнко, побажав учасникам змагань хороших результатів та закликав систематично займатися фізичною культурою і спортом.

Студентські команди зустрілись в спортивній залі Київського міського коледжу туризму та готельного господарства (КМКТГГ). Всього змагання складалося з 4 видів: підтягування на високій перекладині (дівчата – на низькій), човниковий біг 4х9 м., піднімання тулуба з положення лежачи на спині за 1 хвилину, стрибок у довжину з місця.

Серед юнаків найбільшу кількість підтягнутися вдалося Владиславу Гоценко з КМКТГГ, результат – 24 рази. Серед дівчат 45 разів на низькій перекладині зробила Єва Шведова, також з КМКТГГ.

Човниковий біг найшвидше пробігла Анна Богарова з КМКТГГ. ЇЇ результат – 11,06 с. Першим серед юнаків став з результатом 9,0 с. Максим Цись (КМКТГГ).

Піднімання тулуба з положення лежачи на спині за 1 хвилину або як ще цю вправу називають «Прес на швидкість» найшвидше виконала Богдана Ліхаманова (КМКТГГ) - 53 рази за 1 хвилину. А студент ВПУ №25 Максим Бордусь показав найвищий клас серед юнаків, зробивши 59 разів.

Надалі, на 280 см., стрибнув з місця Єгор Негода з КМКТГГ. Далі всіх серед дівчат (210 см.) «пролетіла» Ірина Джулай, також з КМКТГГ.

В загальнокомандному заліку перше місце у Київського міського коледжу туризму та готельного господарства.

Наступний етап студентської спартакіади - змагання з волейболу, яке відбудеться 30 жовтня.

За інформацією відділу молоді та спорту Дніпровської районної в місті Києві державної адміністрації



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.